Kindervoorstelling 7 februari!

posterwinter_groot
Het sneeuwt en de wind giert om het huis… Sleetje rijden, sneeuwpoppen maken en dan lekker naar binnen voor een beker warme chocolademelk bij de openhaard. Lijkt je dat niet leuk? Maar het is nóg leuker om naar een theatervoorstelling te gaan waarbij je zelf mee mag spelen!

Want het is toch jammer dat je als kind altijd stil moet zitten en nooit iets mag roepen tijdens een theatervoorstelling? Het is toch fantastisch dat je bij deze voorstelling zelf mag bepalen waar de scène over zal gaan? Alles kan in deze voorstelling! De Improvizaadjes spelen en zingen wat het publiek bedenkt. En het leukste is, kinderen mogen zelf meespelen. Als je durft natuurlijk!
Met pianobegeleiding van Geert Meuffels.
Kaarten zijn hier te reserveren!
Zondag 7 februari 2016 om15:00 uur
Vestzaktheater Enschede
Kaarten: 5,-